Altijd gastvrij...

Inspiratieavond 19 oktober

Kom je 19 oktober ook naar de inspiratieavond van Leer Dongen Kennen in de Cammeleur?

Kom je 19 oktober ook naar de inspiratieavond van Leer Dongen Kennen in de Cammeleur?

Tijdens de inspiratieavond komt Saskia Nieuwesteeg, directielid van Roosendaal Binnenstad BV, een toelichting geven over de ontwikkelingen in de binnenstad van Roosendaal. Hoe zorgen zij ervoor dat de binnenstad van Roosendaal aantrekkelijk blijft voor de bezoekers? En wat kan Dongen hier misschien van leren? Een van de onderdelen die Saskia zal toelichten is de ROOSpas: een loyaliteitssysteem waarbij bezoekers kunnen sparen voor leuke kortingen en cadeaus.    

Tijdens het tweede deel van de inspiratieavond gaan we verder met de koers voor het centrum. Ondernemers hebben tijdens de inspiratieavond in juni (bij de Opener) de mogelijkheid gehad om de verbeterpunten ten aanzien van het centrum van Dongen op te schrijven. Op basis van deze verbeterpunten, en eventuele aanvullingen, gaan we op 19 oktober aan de slag met een plan voor het centrum. Voor de opstelling van het plan is uw input van belang!   

Daarnaast komt de gemeente Dongen een korte toelichting geven over de verschillende manieren waarop de gemeente ondersteuning kan bieden aan ondernemers.  

Het officiële gedeelte zal om 22:00 zijn afgelopen, waarna nog tijd is om te borrelen en te netwerken.

Zet in uw agenda!

Inspiratieavond Leer Dongen Kennen

Wanneer: 19 oktober, vanaf 19:30

Waar: Cammeleur, Hoge Ham 126

Aanmelding inspiratieavond

Leer Dongen Kennen

Postbus 248
5100 AE Dongen
E: info@leerdongenkennen.nl
KvK nr: 402.71.770