Altijd gastvrij...

Bizar duo op een sprookjesachtige survivaltocht

28dec20:0023:00Bizar duo op een sprookjesachtige survivaltocht

Omschrijving

Maandag 28 december vertoont Cinemaclub Dongen de film “The Peanut Butter Falcon” in het theater De Volckaert.

Als je naar een alternatieve kerstfilm zoekt, ben je bij ‘The Peanut Butter Falcon’ aan het juiste adres. Kerstbomen en kerstliedjes moet je even vergeten. We zijn in een snikhete zomer in het zuiden van de Verenigde Staten waar zich een kostelijke, 21ste-eeuwse variant van Mark Twains 19de-eeuwse avonturenroman ‘Huckleberry Finn’ ontvouwt. De warmte zit hem in het verhaal van twee jonge mannen die elkaar op de vlucht ontmoeten en samen verder gaan.

De jonge Zak (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Hij besluit stiekem weg te lopen uit het verpleegtehuis waar hij woont om deze droom waar te maken. Al snel ontmoet hij Tyler (Shia LaBeouf), die zelf om hele andere redenen op een lopen heeft gezet. Het zijn twee karakters die onverenigbaar lijken, maar die – zoals in elke goede buddyfilm – naar elkaar toegroeien en een verbond sluiten. Als twee ongewone metgezellen weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen.

Een feelgood film met een mooie boodschap: de innige vriendschap tussen de jonge Zak met het syndroom van Down en de rebelse Tyler maakt van The Peanut Butter Falcon een film waar iedereen van zal kunnen genieten.

Aanvang voorstelling 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Toegangsprijs € 7,50 en voor leden van de cinemaclub € 5,00. Volg ons programma: www.cinemaclubdongen.nl

LET OP; reserveren via de website is verplicht.

Lees meer

Tijd

(Maandag) 20:00 - 23:00

Locatie

Theater Dongepark

Dongepark 1, 5102 DB Dongen

Georganiseerd door