Altijd gastvrij...

Dongense Bands Live

23okt19:0023:59Dongense Bands Live

Omschrijving

De eerste editie van de Dongense Bands Live kon niet doorgaan vanwege Corona, maar er is goed nieuws! Het evenement komt terug op zaterdag 23 oktober 2021 om 19.00 uur.

Een aantal Dongense muzikanten heeft (op initiatief van Foul Play’s Rob Heijkant) bedacht, dat Dongen toe is aan een hernieuwde kennismaking met de rijke, plaatselijke bandcultuur. Dongen heeft wat dat betreft een reputatie hoog te houden; al sinds jaar en dag is onze gemeente een voedingsbodem voor muziek in veel verschillende uitingsvormen en met name popmuziek in de meest brede zin. Het wordt tijd om te laten zien wat we allemaal in huis hebben. Dat is de missie van Dongense Bands Live!

Voor de eerste editie zijn er drie zeer geroutineerde bands vastgelegd:

–              The Booze Band

–              Foul Play

–              Almost Cocker

Deze bands weten hoe het moet en staan garant voor een gevarieerd avondje genieten van onvervalste muziek door Dongens finest!

Let op! CoronaCheck

Voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs nodig in de CoronaCheck app. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

Lees meer

Tijd

(Zaterdag) 19:00 - 23:59

Locatie

De Cammeleur

Hoge Ham 126, 5104 JK Dongen

Georganiseerd door