Altijd gastvrij...

Max van den Burg - Cultureel erfgoed

30sep20:1522:00Max van den Burg - Cultureel erfgoed

Omschrijving

Terwijl buiten de culturele oorlog woedt, zit Max binnen op de bank te radicaliseren. Van al die schreeuwende wappies en wokies, op links en rechts, wordt hij radicaal midden en ver-langt hij maar één ding: Wolter Kroes te zijn.

Hij geniet van zijn kleine wereldje van poep-luiers, natte doekjes, koken met vrienden en verdedigt zijn parkeerplaats voor de deur als een “redneck on steroids”. Terwijl gestaag zijn buik én de overwaarde op z’n huis groeien, wacht Max tot het allemaal over gewaaid is. Áls het ooit nog overwaait….

Cultureel Erfgoed: een dynamische en muzikale cabaretshow over vooruitgang, verandering en aanpassings(on)vermogen.

“Max schoffelt heerlijk in een politiek correcte wereld” – De Stentor

“Feest der herkenning, in een unieke theatrale comedystijl” – De Theaterkrant.

“Een cabaretshow van Max van den Burg is altijd een theatraal eenmansspektakel, waar de verhalen, de types, de persiflages en de muziek je om de oren vliegen, en je je zeker geen moment verveelt!” – Clown Bassie.

Verwenticket
Maak je avondje uit compleet met een verwenticket! Meld je bij onze horecamedewerker, we hebben een tafel voor je gereserveerd. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we koffie, thee en lekkers. Na afloop staat het drankje van je keuze (koffie, thee, fris, pils of wijn) èn een rijk gevulde borrelplank al voor je klaar.

De tickets zijn beperkt beschikbaar. Op=Op

Prijs: € 18,50 –
Verwenticket € 28,50

Tickets bestellen

Lees meer

Tijd

(Vrijdag) 20:15 - 22:00

Locatie

De Cammeleur

Hoge Ham 126, 5104 JK Dongen

Georganiseerd door