Altijd gastvrij...

Micheline van Hautem samen met Blazers Compagnie Dongen - Shaffy & Brass (reprise)

19nov20:1522:00Micheline van Hautem samen met Blazers Compagnie Dongen - Shaffy & Brass (reprise)

Omschrijving

Al elf jaar lang vormen de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem en topgitarist Erwin van Ligten een geweldig muzikaal paar. Ze gaan naar de kern van een lied en dagen elkaar uit. Dat deden ze al met Jacques Brel, nu doen ze het met Ramses Shaffy.

In ‘Zing, vecht, huil, bid…’ wordt het repertoire van Nederlands meest kleurrijke chansonnier in een vrouwelijk jasje gestoken. ‘De Shaffy Cantate’, ‘Het Is Stil In Amsterdam’, ‘Sammy’, ‘Laat Me’, ze komen allemaal voorbij, afgewisseld met verhalen over Ramses’ roemruchte leven.

Stichting Blazers Compagnie Dongen (BCD) is opgericht in 2014 met als doel het organiseren van muziekprojecten door gevorderde amateurmusici uit Dongen en de nabije omgeving voor een breed publiek in de regio. De BCD wil zich onderscheiden door het bieden van een veelzijdig en vernieuwend repertoire. De deelnemende musici worden uitgedaagd om op een hoog niveau een artistieke prestatie te leveren. De BCD zoekt daarbij naar bijzondere concertlocaties en unieke samenwerkingen met solisten, koren en artiesten en in dit geval dus Micheline van Hautem.

Verwenticket
Maak je avondje uit compleet met een verwenticket! Meld je bij onze horecamedewerker, we hebben een tafel voor je gereserveerd. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we koffie, thee en lekkers. Na afloop staat het drankje van je keuze (koffie, thee, fris, pils of wijn) èn een rijk gevulde borrelplank al voor je klaar.

De tickets zijn beperkt beschikbaar. Op=Op

Prijs: € 19,50 –
Verwenticket € 29,50

Tickets bestellen

Lees meer

Tijd

(Zaterdag) 20:15 - 22:00

Locatie

De Cammeleur

Hoge Ham 126, 5104 JK Dongen

Georganiseerd door