Altijd gastvrij...

Pieter Jouke - Laars Lappen

12mei20:1521:45Pieter Jouke - Laars Lappen

Omschrijving

In Laars Lappen trakteert Pieter Jouke zijn publiek weer op mooie verhalen, interessante inzichten en hilarische grappen.

Volgens het NRC is “Jouke uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn. Taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn”  en ‘…zijn associaties zijn geestig en vindingrijk…’. Hij linkt het onlinkbare aan elkaar en geeft bestaande ideeën een nieuwe draai. Hij sleept u uit de waan van de dag, zo de tijdgeest terug in.

Allergie informatie: De voorstelling bevat: humor, woordspelingen, meta-humor, emotie-opwekkende teksten en mogelijk sporen van: een mening en muziek.

Tja, wat moet u nog meer weten. De titel zegt eigenlijk alles al. 

‘GA DIE MAN ZIEN’ aldus Dolf Jansen

Jouke maakt ook deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en excelleerde op de buis bij het one-liners gezelschap van ‘Pieter Jouke dames en heren’  Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV programma’s o.a. ‘De Taalstaat’ en ‘Zondag met Lubach’. Hij was te zien bij CQCDe slimste mensKoppensnellersHet Gesprek en Wat vindt Nederland. Jouke is één van de drie breinen achter Buro Renkema (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek).

Natuurlijk ontvangen we je met de nodige aanpassingen, want we houden ons aan alle maatregelen en richtlijnen vanuit de overheid om de veiligheid te waarborgen. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer

Tijd

(Woensdag) 20:15 - 21:45

Locatie

De Cammeleur

Hoge Ham 126, 5104 JK Dongen

Georganiseerd door