Altijd gastvrij...

Repaircafé ’s Gravenmoer en archief Heemkundekring ‘Des Graven Moer’

28nov10:0000:00Repaircafé ’s Gravenmoer en archief Heemkundekring ‘Des Graven Moer’

Omschrijving

Op zaterdag 28 november vindt in ’s Gravenmoer het eerste repaircafé van 2020 plaats. Zoals altijd bent u van 10.00 tot 12.00 u. welkom in Dorpshuis De Geubel voor het repareren van uw kapotte spullen, zoals huishoudelijke apparatuur laptop, printer, telefoon en kleding.

Ook voor sieraden kunt u bij het repaircafé terecht. Niet alleen voor reparaties maar ook om bijvoorbeeld van oude sieraden nieuwe te maken en op die manier te hergebruiken. Er is meer mogelijk dan u denkt! Onze specialisten gaan weer aan de slag om uw spullen te repareren of om advies en handige tips te geven. En als er onderdelen moeten worden besteld, willen zij u daar graag bij helpen.

Alle reparaties worden gratis uitgevoerd maar om de kosten te dekken zijn wij blij met uw vrijwillige bijdrage. Wij gunnen uw oude spullen een tweede leven. Ons motto is niet voor niets:
“Weggooien? Mooi niet!!” Het Repaircafé ’s Gravenmoer is een initiatief van de Geubelcommissie en Stichting DonckHuys.

Ook het archief van Heemkundekring “Des Graven Moer” is deze ochtend weer geopend. Bent u op zoek naar geschiedenis van uw familie, bedrijf, school, vereniging enz.: de specialisten van de heemkundekring helpen u graag met zoeken in de archieven.

Tot ziens op 28 november n Dorpshuis De Geubel in ’s Gravenmoer. De koffie staat klaar!!

Lees meer

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 00:00

Locatie

Dorpshuis De Geubel