Altijd gastvrij...

Stenzel & Kivits - The best of 20 years

06okt15:0016:30Stenzel & Kivits - The best of 20 years

Omschrijving

STENZEL & KIVITS, het internationaal gerenommeerde duo dat comedy en klassieke muziek op een heerlijke manier doet versmelten viert zijn 20ste verjaardag met een Best Of-tournee. Onmogelijke concerten geven, dat lukt alleen World Famous Tenor Stenzel & Meesterpianist Kivits!

Met een creatieve geest, muzikale kwaliteiten en een gezonde dosis droge humor worden er uitstapjes gemaakt naar de folklore en jazz en zijn cabareteske improvisaties niet te vermijden. Een komische voorstelling vol fysiek en muzikaal stuntwerk! Na 20 jaar bundelen ze voor het eerst hun allerbeste kapriolen onder, naast, op en met hun piano waarbij ze niets aan het toeval overlaten om het publiek op het verkeerde been te zetten.

Uit de internationale pers :‘Je komt ogen tekort’, ‘Muzikale briljante onzin’, ‘Ze halen alles uit de kast’, ‘Een tocht van honderden humoristische vondsten’, ‘Geweldig! Ze kunnen het publiek meesterlijk bespelen’.

Verwenticket
Maak je avondje uit compleet met een verwenticket! Meld je bij onze horecamedewerker, we hebben een tafel voor je gereserveerd. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we koffie, thee en lekkers. Na afloop staat het drankje van je keuze (koffie, thee, fris, pils of wijn) èn een rijk gevulde borrelplank al voor je klaar.

De tickets zijn beperkt beschikbaar. Op=Op

Prijs: € 17,50 –
Verwenticket € 27,50

Tickets bestellen

Lees meer

Tijd

(Donderdag) 15:00 - 16:30

Locatie

De Cammeleur

Hoge Ham 126, 5104 JK Dongen

Georganiseerd door