Altijd gastvrij...

The Naked Truth - Golden Earring Tribute

21okt(okt 21)20:1522(okt 22)01:00The Naked Truth - Golden Earring Tribute

Omschrijving

Eind 2018 richten Roland en Robbert Paul de band The Naked Truth op. Wat begon als een akoestisch uitstapje is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige theater- en festivalshow en een unplugged eerbetoon aan de beste rockband van Nederland.

In de jaren negentig lanceerde MTV met sensationeel succes de “MTV Unplugged” sessies. Op 9 september 1992 gaf de Golden Earring met een akoestisch concert in Grand Café De Kroon in Amsterdam het Nederlandse antwoord. Tijdens dit unieke unplugged optreden speelde de Earring klassiekers als Back Home, Another 45 Miles, Radar Love, Twilight Zone, When The Lady Smiles, Going To Run en vele andere hits. De live sessie werd opgenomen en het eerste unplugged album van de Earring “The Naked Truth” was een feit. Na ruim 50 jaar is de muziek van de Golden Earring nog altijd populair onder een breed publiek.

The Naked Truth bestaat uit 4 doorgewinterde muzikanten die hun sporen in het (internationale) popcircuit ruimschoots hebben verdiend. Met zanger gitarist Roland Brons, lead gitarist Robbert Paul Verkade, aangevuld met de ervaren ritme tandem Robert Jan Kimmijser op drums en Johan Maring bas, staat de band als een huis. The Naked Truth trakteert het publiek op een geweldige live show met de bekende Golden Earring hits en neemt u mee op een muzikale reis door de tijd.

De deur voor dit concert (staand) gaat open om 20.15 uur.

Prijs: € 15,00 –

Tickets bestellen

Lees meer

Tijd

21 (Vrijdag) 20:15 - 22 (Zaterdag) 01:00

Locatie

De Cammeleur

Hoge Ham 126, 5104 JK Dongen

Georganiseerd door