Altijd gastvrij...

Wie wordt de beste maestro van Dongen?

06nov20:0023:00Wie wordt de beste maestro van Dongen?

Omschrijving

Blazers Compagnie Dongen presenteert op zaterdag 6 november een uniek concert waarbij zes bekende Dongenaren gaan strijden om de titel ‘Maestro van Dongen’

De zes maestro’s zijn: burgemeester Marina Starmans, horeca-ondernemer Fon van Kessel, directeur van het Cambreur College René Hermans, Olympisch atlete Nadine Broersen, ondernemer Lisette Goos en Donckhuysdirecteur Jurgen Jansen.

Inmiddels hebben deze kandidaten al enkele instructielessen achter de rug.  Door middel van zowel groeps- als individuele lessen van BCD dirigent Robert van Enschot, én enkele repetities met het orkest worden zij klaargestoomd voor het echte werk: het dirigeren van het 30 koppige orkest van Blazers Compagnie Dongen. De voorbereidingen naar het concert van 6 november worden met regelmaat vastgelegd en zullen op 6 november tijdens het concert in beeld worden gebracht.

De zes kandidaten zullen ieder drie werken dirigeren in verschillende genres:  klassiek, pop en film. Blazers Compagnie Dongen zal daarnaast enkele werken ten gehore brengen onder leiding van Robert van Enschot. De zes maestro’s in spé worden beoordeeld door een drietal professionele juryleden, te weten Rick Muselaers, Frans Bullens en Robert van Enschot.
Voor toegang tot de theaterzaal van de Cammeleur op 6 november zullen de dan geldende coronamaatregelen in acht worden genomen

Benieuwd hoe uw favoriete kandidaat of kandidate het er van af brengt als dirigent van een echt orkest? Verzeker je dan snel van een plaats. Het betreft een eenmalige uitvoering en  de capaciteit is beperkt. Wacht dus niet met het bestellen van uw kaarten want vol = vol.

Kaartverkoop start donderdag 7 oktober om 10.00 uur.

Lees meer

Tijd

(Zaterdag) 20:00 - 23:00

Locatie

De Cammeleur

Hoge Ham 126, 5104 JK Dongen

Georganiseerd door