Altijd gastvrij...

Vertrek van Centrummanager Hans van Aalst

Vele van u zullen het al gehoord hebben dat onze centrummanager Hans van Aalst heeft besloten te stoppen als centrummanager en zijn taken per direct neer te leggen. De belangrijkste reden hiervoor is de samenwerking tussen de gemeente Dongen en LDK.

Door de inzet van Hans is het contact met de gemeente Dongen enorm gegroeid.
Er is veelvuldig overleg geweest met de gemeente, zelfs een gesprek met alle raadsleden (die overigens positief waren), maar er zit helaas geen vooruitgang meer in.
De vraag om structurele financiële bijdrage om samen verder te kunnen gaan blijft helaas uit.

De gemeente Dongen heeft diverse keren geroepen Leer Dongen Kennen (LDK) en voorheen Dongen Promotion, een warm hart toe te dragen en ons financieel bij te staan. Telkens als het puntje bij paaltje komt trekt de gemeente zich terug en wordt onze ondernemersvereniging met een kluitje in het riet gestuurd.
Het bestuur vind het heel jammer, maar wel begrijpelijk, dat Hans zijn functie als centrummanager heeft neergelegd. Hij heeft enorm veel werk verzet en een goed fundament weggezet. 

Ondanks dit alles blijven we positief. Wij gaan niet bij de pakken neer zitten en er zal begin volgend jaar een sollicitatie procedure worden opgestart voor een nieuwe centrummanager.

Ook de ondernemers van Dongen blijven positief; er zijn ondernemers die uit eigen initiatief willen meehelpen om L.D.K. nog beter op de kaart te zetten. Dat vinden wij fantastisch.

Op dit moment is Paul Biekens aangesteld als interim centrum coördinator en hij is al actief bezig met winteractiviteiten. Zoals bijvoorbeeld de feestverlichting in het centrum, die samen met de sint- en kerstmuziek van ons centrum weer een sfeervol geheel maken.