Altijd gastvrij...

Winnaars Eindejaarsactie 2022 Leer Dongen Kennen zijn bekend!

In december kon je weer naar hartenlust shoppen in Dongen en door het sparen van kassabonnen kans maken op serieuze prijzen in de vorm van Leer Dongen Kennen cadeaubonnen.

Dit jaar moesten de consumenten 4 kassabonnen van verschillende Leer Dongen Kennen ondernemers verzamelen, in één enveloppe stoppen en vóór 31 december inleveren. De actie is een groot succes geworden en er werden zo’n 500 enveloppen ingeleverd. Het succes was ook duidelijk zichtbaar bij de controle van de kassabonnen. Door de winkelfunctie komen er in de ene winkel natuurlijk meer consumenten dan in de andere winkel, maar uiteindelijk waren alle winkels in het centrum vertegenwoordigd in de enorme stapel kassabonnen. Deed je mee dan maakte je kans op die unieke Leer Dongen Kennen cadeaubonnen, die bij elke deelnemende winkel ingeleverd kunnen worden. De eerste prijs was maar liefst 250 euro, maar er waren ook nog 10 prijzen van 50 euro en 30 prijzen van 25 euro. Een serieuze prijzenpot dus, die de winkeliers gezamenlijk ter beschikking gesteld hebben.

Uiteindelijk is de hoofdprijs van 250 euro gewonnen door Rianne Hendriks. Wij willen haar graag van harte feliciteren met deze fantastische prijs. Hiermee kun je nogmaals je hart ophalen bij de verschillende winkeliers die aangesloten zijn bij Leer Dongen Kennen.

De overige veertig prijswinnaars hebben ondertussen ook bericht gekregen en iedereen kan zijn of haar prijs ophalen in De Cammeleur. De prijzen worden persoonlijk uitgereikt door Koen Snoeren en Anita van Uitert. Koen is per 1 januari de nieuwe centrumcoördinator en Anita is algemeen bestuurslid van de ondernemersvereniging Leer Dongen Kennen.