Altijd gastvrij...

Zaterdag 26 juni: De Leer Dongen Kennen Dag

De tijd van bestellen, afhalen en tijdsvakken reserveren is in de Dongense winkelstraten grotendeels voorbij en de zomervakantie staat voor de deur. Dus is het tijd voor: De Leer Dongen Kennen Dag!

Wat houdt deze dag in?

Grote evenementen met een centrale locatie zijn binnen de huidige Corona-maatregelen alleen met flinke beperkingen toegestaan. Vandaar dat we door gaan met een concept dat vorig jaar bedacht werd door o.a. de dames van MaxxMode en Het Bonte Schaep.

Een dag waarop tientallen ondernemers een eigen actie, prijsuitreiking, promotie, etc. organiseren. Door al deze kleine acties in de eigen winkels hebben we samen toch een groot evenement, maar dan zonder centrale locatie.

Tijdens de Leer Dongen Kennen Dag zal een lopend Jazzorkest door de Dongense straten trekken om het winkelend publiek te trakteren op opzwepende tonen en energieke klassiekers.

De deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de fleurige trossen ballonnen en de leren deurmat. Voor informatie over de specifieke acties van de betreffende ondernemers; houd in aanloop naar deze feestelijke dag onze social media kanalen in de gaten en maak kans op te gekke prijzen!

Draagt u onze lokale ondernemers een warm hart toe? Dan zien wij u graag op zaterdag 26 juni op deze bruisende dag vol met mooie kortingen en acties in de Dongense winkelstraten.

LDK_mat