Organisatie

Het bestuur van LDK bestaat uit ondernemers uit Dongen.

Het bestuur werkt op vrijwillige basis en staat in nauw contact met centrummanager Hans van Aalst. 

Hans vertaalt de hoofddoelstellingen van het bestuur in een uitvoeringsagenda.

Hans is 1 dag in de week aanwezig en is de schakel tussen het bestuur en de leden. Hij stuurt de teams aan en heeft overleg met de gemeente en alle andere betrokken partijen en zet hiermee Dongen op de kaart.

Ondersteunend aan Hans is Joris de Man de actief als centrumcoördinator.

Joris is verantwoordelijk voor zowel de communicatie met de Dongense ondernemers als het uit te dragen imago van Leer Dongen Kennen op social media evenals in de traditionele media. Ook stuurt Joris de evenemententeams aan om evenementen en activiteiten voor jong en oud te organiseren.

Geert Trommelen

Voorzitter

Eigenaar Watchit 11 B.V.

Leon Oomen

Secretaris

Eigenaar Expert Dongen

Jack van den Nieuwenhuizen

Penningmeester

Directeur Kubus Dongen

Anita van Uitert

Bestuurslid

Directrice De Catro B.V.

Court van Os

Bestuurslid

Eigenaar Café de Salamander,

Hans van Aalst

Centrummanager

Joris de Man

Centrumcoördinator

Continue ontwikkelen en bouwen, of het nu gaat om evenementen, marketing, sfeer of beleving en uiteraard een vitaal vestigingsklimaat. LDK zet in op vernieuwing van (bestaande) evenementen. Hier zijn al wat ideeën voor, maar we zoeken nog meer input om dit uit te werken. Denk hierbij aan de Jaarmarkt, de Kindermarkt, de Kerstmarkt etc.  Nieuwe ideeën zijn zeer van harte welkom.

Heb je een vraag, een goed idee of een opmerking, neem dan contact op met Hans via centrummanager@leerdongenkennen.nl of met Joris via joris@leerdongenkennen.nl.

Wij zijn van start gegaan om in 2021 evenementen in een nieuw jasje te steken. Er zijn voldoende nieuwe kansen en dit gaan we met elkaar doen. Dit voor ondernemers in  het centrum maar ook zéker voor ondernemers in het buitengebied. 

Heb jij een goed idee voor de evenementen? Neem dan contact op met evenementen@leerdongenkennen.nl.

“Leer Dongen Kennen” werkt samen met professionele partners.

Ondernemers die met “Leer Dongen Kennen” willen bouwen aan een sterke naam én hun steentje willen bijdragen, zijn enorm welkom. Denk aan inzet binnen de  organisatie, het optimaliseren van de structuur, het creëren van kansen of het bedenken en ontwikkelen van nieuwe kansen.

Leer Dongen Kennen, een sterk merk!

Teams

Naast het bestuur zijn er veel enthousiaste mensen actief in diverse teams. 

Binnen LDK bestaat er een team Evenementen,  Team Vastgoed & Branchering, Team Communicatie en Team Sfeer en Openbare ruimte.

Heb je ideeën, of actuele informatie voor de website, stuur deze naar website@leerdongenkennen.nl

X