Altijd gastvrij...

Partners

Leer Dongen Kennen (LDK) werkt nauw samen met de volgende partners

Gemeente Dongen

LDK kan niet zonder de gemeente Dongen en de Gemeente Dongen kan niet zonder LDK.

Door samen op te trekken in verschillende vraagstukken wordt er optimaal rendement verkregen voor Dongen. 

Inmiddels is er een duidelijke en nauwe samenwerking waar iedere partij zich in herkent.

Gemeente Dongen
Previous
Next

Ingrid Huijskens van Ontwerp Enzo is de drijvende kracht achter de website, neemt deel aan het communicatieteam en ondersteunt de centrummanager en -coördinator bij communicatie richting ondernemers. 

Als professioneel marketing partner wordt continu gewerkt aan verbeteringen en innovaties.
Ingrid werkt nauw samen met het bestuur en de centrummanager.

Ingrid Huijskens
Team Communicatie
Previous
Next

Weekblad Dongen

Door een nauwe samenwerking met het Weekblad Dongen wordt er ingezet op duidelijke communicatie.

Door de inspanningen van bladmanager Jan Roks en correspondenten, is het Leer Dongen Kennen concept inmiddels duidelijk zichtbaar.

Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT)

Dongen is een verrassend veelzijdig dorp met een uitstekend aanbod van winkels, horeca en cultuur. Een dorp wat je beter wilt leren kennen. Daar is ook het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat zich terdege van bewust. Vandaar dat zij in hun gebiedspromotie ruim aandacht besteden aan wat Dongen, als onderdeel van de aantrekkelijkste toeristische regio van Brabant, te bieden heeft. De kernwaarden ‘samen’, ‘spelen’ en ‘familiair’ vormen het DNA van de regio en maken dat alle generaties zich thuis voelen in De Langstraat; tuin van Brabant. Wat de streek heel uniek maakt is de geschiedenis als bloeiend looierij gebied, die nog altijd goed voel- en zichtbaar is. Op verschillende plekken leer je over leer, maar er is zoveel meer. RBT De Langstraat en centrummanagement Dongen trekken samen op onder de noemer ‘Leer Dongen kennen’ en maken dit voor zowel eigen inwoners, maar ook voor bezoekers van buitenaf zichtbaar. Zo wordt momenteel gewerkt aan de wandelroute ‘Leer Dongen kennen’.

www.bezoekdelangstraat.nl/waar-ga-ik-heen/dongen