Altijd gastvrij...

De Cammeleur

Cultuur & Natuur

De Cammeleur

Welkom in dé sociaal-culturele ontmoetingsplek in het centrum van Dongen! In deze moderne multifunctionele accommodatie zijn vier organisaties gevestigd: Stichting DonckHuys, Bibliotheek Theek 5, Het KunstPodium en ContourdeTwern. Zo kun je bijvoorbeeld een theatervoorstelling bezoeken, muziek- of dansles volgen, boeken lenen, studeren, flexwerken of je aanmelden als vrijwilliger. Ook kun je in De Cammeleur cursussen en workshops volgen. In het Grand Café geniet je van een kop koffie, een sandwich of een verkoelend drankje.

 

DonckHuys

DonckHuys exploiteert De Cammeleur en biedt er een gevarieerd theater- en activiteitenprogramma. Geniet bijvoorbeeld van een voorstelling in de grote theaterzaal voor 250 zitplaatsen. Met een aantrekkelijk aanbod in diverse voorstellingen voor jong en oud is er voor ieder wat wils.
Daarnaast bied DonckHuys multifunctionele ruimtes voor verenigingen, clubs of andere groepen die iets willen organiseren en daarvoor ruimte nodig hebben. Door de moderne en sfeervolle uitstraling, is De Cammeleur de perfecte locatie voor (zakelijke) evenementen en activiteiten, variërend in capaciteit van 2 tot 1000 personen en voorzien van technische middelen. Wij faciliteren alle bijeenkomsten in De Cammeleur en indien gewenst ondersteunen we bij de organisatie. Wil je na je bijeenkomst genieten van een hapje of een drankje? Geen punt, De Cammeleur exploiteert in hetzelfde pand ook het gezellige Grand Café De Cammeleur.*

Kijk voor het meest recente programma op www.decammeleur.nl (https://www.decammeleur.nl)

De Cammeleur ziet je graag!

 

Contact
Hoge Ham 126, 5104 JK Dongen
Bel: 0162 -312000

Bezoek de website