Altijd gastvrij...

Recreatieboerderij Pukkemuk

Cultuur & Natuur

Recreatieboerderij Pukkemuk is een speeltuin voor kinderen tot en met twaalf jaar oud. Een dagje weg in een compleet boers thema. Zo kunnen de kinderen hier een rondje varen in een klompje, afkoelen in de watersplash, luisteren naar de verhaaltjes in het echte boerensprookjesbos en natuurlijk met de diertjes knuffelen.

Ook is er binnen een grote speeltuin voor vanaf nul jaar. Met een speciale babyhoek is het namelijk zelfs voor de jongste leuk! Ook zijn er vaak verschillende activiteiten zoals minidisco’s, schminken of knutselen.

Terwijl de kinderen aan het spelen zijn kunnen ook ouders zich prima vermaken bij Pukkemuk met een tijdschrift, de gratis Wi-Fi en de markt met verscheidene spulletjes. Bij de entree krijgen ouders een voucher voor twee drankjes (koffie/thee/frisdrank) die ze bij de bar kunnen halen.

Bij Pukkemuk is het niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen, maar alle kinderen krijgen gratis ranja of water de gehele dag door. Ook is er een uitgebreid menu om heerlijk te kunnen lunchen of dineren.

Met Halloween, Sinterklaas, Pasen en andere feestdagen zijn er vaak extra activiteiten om een leuke dag te beleven. Zo kun je dan genieten van shows van Annie en Sjannie, minidisco’s en vele andere activiteiten.

Contact
Vaartweg 192 A, 5106 NG Dongen

Bel: 013-5159930
Bezoek de website